Контранс е основана во 2003 година со идејата за логистички услуги кои се прилагодени на специфичните потреби на секој клиент. Денес, по 14 години од основањето на Контранс го раководи високо стручен тим кој е подготвен да до најмалите детали планира и ги спроведува сите комплексни задачи на транспорт, складирање и дистрибуција. Контранс поседува модерна флота се состои од камиони, мали камиони и комбиња.  

24/07 Следење на вашата пратка

Секогаш во потрага по алтернативни начини и поефикасни решенија

Барање на понуда