Видови транспорт

Ви нудиме:

Транспорт од врата до врата

FCL (full container load)

LCL (less container load)

Интермодален транспорт

Транспорт на претовар

Осигурување за товарот

Поморски транспорт

Преку мрежата на нашите деловни партнери во пристаништата во Солун, Пиреа, Драч, Варна, Бургас, Истанбул, Копер нудиме:

- организација на поморско контејнерски превоз детална информација за движењето на пратките

-организација на пристанишни услуги, манипулација на контејнери во пристанишни терминали

-организација на превоз на контејнерите од пристаништата до примачите на пратките

-комбиниран транспорт со камиони и железница

Камионски транспорт

Обезбедуваме решенија за камионски транспорт според вашите потреби. Како воспоставен лидер во секторот логистика имаме загарантиран простор и достапност за сите Балкански земји, Турција и Италија транзитно време во зависност од вашиот буџет и потреби, давајќи максимална сигурност и економичност за вашата компанија.